Welkom bij Project Cleaning

 

Zowel Woningontruiming-HoekscheWaard als Woningontruiming-Rotterdam zijn onderdeel van Project Cleaning. Wij bieden onze diensten aan voor projecten op het gebied van ontruimen, verhuizen, en schoonmaken. Aanvullend bieden wij glasbewassing, opruimhulp, inboedel opkopen en schilder- en onderhoudsdiensten aan.

Een ontruiming of een verhuizing is meer dan een huis leeghalen. Elke situatie en omgeving vraagt om een andere aanpak. Wij zijn gericht op flexibiliteit en meedenken met onze klanten.

Wij helpen klanten met hun incidentele- en spoedprojecten, dit gaat van een schuur opruimen tot een huis ontruimen na overlijden van een dierbare of cliënt. Geen project is ons te veel, te zwaar, te vies, te hoog of te gek. Wij houden van een uitdaging en stoppen pas als alle partijen tevreden zijn. Zo pakken wij ook uw project aan.


Wij zijn ons bewust van de vervuiling van het milieu om die reden maken wij gebruik van de milieustraat, de kringloop, de verschillende recycleverzamelpunten en printen en drukken wij op gerecycled papier. Wij geloven in duurzame schoonmaakmiddelen, die ecologisch en biologisch afbreekbaar zijn.


Wij zijn werkzaam in twee regio's.


Hoeksche Waard en omgeving:

www.woningontruiming-hoekschewaard.nl


Rotterdam en omgeving:

www.woningontruiming-rotterdam.com

 

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem gerust contact met ons op of vraag een online offerte aan voor een scherpe prijsstelling.

(UA-48930505-2)